| İsim Değişikliği | |
|
+7Samara Yoko Chan Miller Eragon Johnson Jessica Gredgor Jasmine Jadira Hudgens Evangeline Nicole Lilly Claire Elina Blair Daffodil Eléa S. Gredgor 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Daffodil Eléa S. Gredgor Hogwarts Müdiresi/Gryffindor Bina Sorumlusu/KSKS Profesörü
Mesaj Sayısı : 260 Nerden : İzmir Mücadelede Tarafı : -Savaş Hakemi-Tarafsız- Rp Sevgilisi : Yok... Kayıt tarihi : 06/03/08
| Konu: İsim Değişikliği Paz Mart 16, 2008 12:20 am | |
| İsminizin değiştirilmesini istiyorsanız,istediğiniz adı buraya yazın. | |
|
| |
Claire Elina Blair Şu anda sitemizde muggle olarak bulunmaktasınız.Meslek veya öğrenci seçimleri yapınız..
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Paz Mart 23, 2008 7:17 pm | |
| Benim Soyadım Değişicek Yani Claire Elina Blair Olacak | |
|
| |
Daffodil Eléa S. Gredgor Hogwarts Müdiresi/Gryffindor Bina Sorumlusu/KSKS Profesörü
Mesaj Sayısı : 260 Nerden : İzmir Mücadelede Tarafı : -Savaş Hakemi-Tarafsız- Rp Sevgilisi : Yok... Kayıt tarihi : 06/03/08
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Paz Mart 23, 2008 7:21 pm | |
| | |
|
| |
Evangeline Nicole Lilly Tılsım - Muska Profesörü
Mesaj Sayısı : 52 Mücadelede Tarafı : Z.A.Y Rp Sevgilisi : yok..aranıyor!.. Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Paz Mart 30, 2008 9:06 pm | |
| benim ismimde Hilary Erhard Duff olarak değişirse sevinirim.. | |
|
| |
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Paz Mart 30, 2008 9:20 pm | |
| Tamam cnm,hemen değiştiriyorum.. | |
|
| |
Jasmine Jadira Hudgens Gryffindor Bina Başkanı
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Paz Nis. 06, 2008 12:47 pm | |
| Jasmine Jadira Hudgens olursa sevinirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Paz Nis. 06, 2008 4:47 pm | |
| | |
|
| |
Jessica Gredgor Muggle Araştırmaları Profesörü
Mesaj Sayısı : 18 Mücadelede Tarafı : Yoldaşlık =) Rp Sevgilisi : Yok.. Kayıt tarihi : 20/03/08
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Ptsi Nis. 21, 2008 4:59 pm | |
| Adımın Jessica Gredgor olmasını istiyorum... | |
|
| |
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Ptsi Nis. 21, 2008 6:11 pm | |
| | |
|
| |
Eragon Johnson Ravenclaw 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 31 Nerden : Evimden Mücadelede Tarafı : Ooo piti piti... Rp Sevgilisi : Yok- Olmasa da olur-Olsa da olur-Olsa nolur?- Olmasa nolur?-Olsa kim olur? Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: İsim Değişikliği C.tesi Mayıs 03, 2008 10:53 am | |
| Adımın Murtaza Şişekapağı olmasını istiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: İsim Değişikliği C.tesi Mayıs 03, 2008 9:50 pm | |
| Malesef adın öyle olamaz.. Birincisi; Sitemizde İngilizce isim alma kuralı var,fakat mantıklı olarak gördüğümüz Türkçe isimleri kabul edebiliyoruz.. O yüzden adın aynı kalacak.. | |
|
| |
Samara Yoko Chan Miller Slytherin 1.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Nerden : Cehennemin Dibinden xD Mücadelede Tarafı : |l Death Eaters l| Rp Sevgilisi : Y.o.K Kayıt tarihi : 10/04/08
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Çarş. Mayıs 07, 2008 4:38 pm | |
| Adımın Samara Yoko Chan Miller olmasını istiyorum... | |
|
| |
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Çarş. Mayıs 07, 2008 5:33 pm | |
| | |
|
| |
Kimberly Velesque Ravenclaw 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 3 Mücadelede Tarafı : Karanlık Taraf Kayıt tarihi : 07/07/08
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Ptsi Tem. 07, 2008 9:58 am | |
| Benim adımdan biri varmış bu sitede o yüzden bende değiştirmeye karar verdim adım => Kimberly Velesque olsun. | |
|
| |
Tom Coary Sihir Tarihi Prof.-Hufflepuff Bina Sorumlusu-Cadı Gündemi Editörü
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 30 Nerden : İzmirden Mücadelede Tarafı : Yoldaşlık Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Perş. Tem. 10, 2008 12:32 pm | |
| | |
|
| |
denis malfoy Şu anda sitemizde muggle olarak bulunmaktasınız.Meslek veya öğrenci seçimleri yapınız..
Mesaj Sayısı : 1 Mücadelede Tarafı : Karanlık Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Çarş. Ağus. 27, 2008 1:47 pm | |
| Dennis Malfoy olsun i'yi unutmusum ... | |
|
| |
onur_4488 Şu anda sitemizde muggle olarak bulunmaktasınız.Meslek veya öğrenci seçimleri yapınız..
Mesaj Sayısı : 2 Mücadelede Tarafı : Ölümyiyen Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: İsim Değişikliği Perş. Eyl. 04, 2008 9:32 pm | |
| Tom Felton olmak iztiyorum | |
|
| |
| İsim Değişikliği | |
|