Lily Angelina Johnson Hogwarts Müdiresi/Aritmansi Profesörü/Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : LONDRA Mücadelede Tarafı : savaş hakemi-yok Rp Sevgilisi : YOK Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Mutlaka okuyun.... Cuma Mart 28, 2008 11:18 pm | |
| Arkadaşlar ilk büyüyü nasıl yapacağınızı anlatayım... Eğer Ölüm yiyenlerin tarafındaysanız zümrüdü anka yoldaşlığından olanlara büyü yapacaksınız; Örneğin :Avada kedavra Lily Angelina Johnson KURALLAR 1-eğer düzgün bir büyü yaptıysanız +50 puan kazandırırsınız zay'a veya Öy'e 2-Flood yapmak kesinlikle yasak eğer yaparsanız -50 puan. 3-kesinlikle çok önemli birşey olmadığı taktirde out istemiyorum.Eğer bir çok kez yaparsanız -20 puan. (şimdilik bu kadar....) Bu puanları ben hesaplıyorum herhangi bir şikayetiniz olduğunda bana pm atabilirsiniz... | |
|
Lily Angelina Johnson Hogwarts Müdiresi/Aritmansi Profesörü/Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : LONDRA Mücadelede Tarafı : savaş hakemi-yok Rp Sevgilisi : YOK Kayıt tarihi : 22/03/08
| |
| Konu: Geri: Mutlaka okuyun.... Cuma Nis. 04, 2008 9:44 pm | |
| Arkadaşlar öy eksikliğinden dolayı puanlama sistemince bir değişiklik olmuştur. Bundan sonra düzgün yaptığınız her büyüde zay +50 öy +100 puan alacak bence çok adil oldu. (bu sadece öy artana kadar devam edecek) | |
|
| Konu: Geri: Mutlaka okuyun.... Paz Mayıs 18, 2008 7:56 pm | |
| Evet arkadaşlar sitemizde öy arttığına göre artık öy'e +100 puandan vaz geçip iki tarafada +50 puan vermeye başlayabilirizzzz. | |
|