Lily Angelina Johnson Hogwarts Müdiresi/Aritmansi Profesörü/Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : LONDRA Mücadelede Tarafı : savaş hakemi-yok Rp Sevgilisi : YOK Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Savaş başladı.... C.tesi Mart 29, 2008 9:58 pm | |
| Evet arkadaşlar savaş başlamıştır.Savaşın kurallarını nasıl olacağını anlattım eğer sorularınız varsa bu başlığa yazınız... TEŞEKKÜRLER.... | |
|
Claire Elina Blair Şu anda sitemizde muggle olarak bulunmaktasınız.Meslek veya öğrenci seçimleri yapınız..
| Konu: Geri: Savaş başladı.... C.tesi Mart 29, 2008 10:51 pm | |
| Benim iki sorum olucaktı
1. si Avada Kedavra çok öenmli bir büyü yani savaşta bu yasak olmalı çünkü karakterler ölürse birşey yapamayız 2.si savaşta hiç rp yapmayacak mıyız?Yani biraz da rp yapsak daha güzel olur | |
|
Serena L. Blair Slytherin 1.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 77 Nerden : İzmir Mücadelede Tarafı : Karanlık Lady... Rp Sevgilisi : Karanlık Lordu Aranıyor!! Kayıt tarihi : 19/03/08
| Konu: Geri: Savaş başladı.... C.tesi Mart 29, 2008 10:54 pm | |
| Evet bende onu soracaktım.RP şeklinde mi olucak!? Bi de büyünün işleyip işlemediği nasıl belirlencek!? | |
|
Lily Angelina Johnson Hogwarts Müdiresi/Aritmansi Profesörü/Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : LONDRA Mücadelede Tarafı : savaş hakemi-yok Rp Sevgilisi : YOK Kayıt tarihi : 22/03/08
| |
| Konu: Geri: Savaş başladı.... Paz Mart 30, 2008 12:29 am | |
| ÖNEMLİ DUYURU.....Arkadaşlar lütfen profile girerek mücadele tarafını yazınız (öğrenciler hariç ) bu benim savaş puanlarını daha rahat hesaplamamı sağlayacak.TEŞEKKÜRLER.....
Şimdi neden öğrenciler hariç dediğimi anlatayım öğrenciler zay'dan yada öy'den olamayacaklar.Ama savaşa katılabilecekler.Nereye puan kazandıracaklarına gelince.DO veya Karanlık büyücüler derneği gibi dernekler kuracaklar ve bu derneklerin isimleri imzalarında yazacak bu şekilde benim işim daha kolaylaşacak.TEŞEKKÜRLER..... BU BENİM VE ÖKÜL MÜDİRESİ DAFFODİL APRİL S. GREDGOR'UN KARARIDIR. | |
|