Vanessa Anne Hudgens Müdire Yardımcısı-Biçim Değiştirme Profesörü
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 31 Nerden : Zanessa olmadıktan sonra ne farkeder ki Mücadelede Tarafı : Zay Rp Sevgilisi : gelen bir teklif yok!!! Kayıt tarihi : 19/03/08
| Konu: Bazı HSM şarkılarının Türkçe'si Çarş. Nis. 02, 2008 9:44 pm | |
| Arkadaşlar ben sadece biraz buldum bazı şarkılardan: Something New: Zac Efron: Livin'in my own world=Kendi dünyamda yaşarken Didn't understand=Hiç anlamazdım That anything can happen:Her şey olabilir When you take a chance=Eğer bir şans verirsem. Vanessa Hudgens: I never believed in:Hiç inanmamıştım What I couldn't see:Görmediğime I never opened my heart:Hiç yüreğimi açmamıştım To all possibilities:Olabilecek herşeye What I've looking for Zac Efron: It's hard to believe:İnanması zor That I couldn't see:Nasıl da göremedim You were always there beside me:Sen hep benim yanımdaydın Vanessa Hudgens: Thought I was alone:yanlız olduğumu düşünürdüm. With no one to hold:Sarılacak kimse yoktu. When there was me and you(Vanessa Hudgens) It's funny when you find yourself Looking from the outside I am standing here but all I want İs to be over there Why did I let myself believe Miracles could happen Cause now I have to pretend That I don'treally care Türkçesi: Garip bir şey kendini Dışarıdan bakarken bulmak. Ben buradayım Ama bütün isteğim orada olmak Nasıl iandım Mucizelerin olabileceğine Çünkü artık rol yapmalıyım Hiç birşey umursamıyormuşum gibi... Breaking Free Zac Efron:1 We're soaring flyin There is not a star in heaven that we can't reach Vanessa:1 İf ew're trying yeah we're breaking free. Zac:2 You know the world can see us İn a way that's different Than who we are. Vanessa:2 Creating space between us Til we're separate hearts. Zac ve Vanessa: But your faith It gives me strenght, strenght to bellive Türkçesi: Zac Efron:1 Çok yükseklerde uçuyoruz Cennette ulaşamayacağımız bir yıldız yok Vanessa:1 Eğer denersek Özgür olabiliriz. Zac:2 Biliyorsun, dünya bizi Olduğumuzdan daha farklı görebilir. Vanessa:2 Aramızda bir boşluk yaratır. İki ayrı yürek olana kadar. Zac Vanessa: Ama senin inancın Bana güç veriyor İnanma gücünü.... Bittiiiiiiii:) | |
|