Daffodil Eléa S. Gredgor Hogwarts Müdiresi/Gryffindor Bina Sorumlusu/KSKS Profesörü
Mesaj Sayısı : 260 Nerden : İzmir Mücadelede Tarafı : -Savaş Hakemi-Tarafsız- Rp Sevgilisi : Yok... Kayıt tarihi : 06/03/08
| Konu: 3. Kompartıman Paz Mart 16, 2008 3:23 pm | |
| | |
|
Elizabeth Alicia Gredgor Gryffindor 1. Sınıf Öğrencisi-Qudditch Kaptanı
| Konu: Geri: 3. Kompartıman Ptsi Nis. 14, 2008 9:22 pm | |
| Ell sabah erkenden kalkmıştı.Gözlerinden uyku akmıyordu.Ama gözlerinden heyecan okunduğuna emindi.Ablaları ona kompartmana kadar eşlik etmişlerdi.Onlarla vedalaştıktan sonra boş bir kompartmana geçti.Ablalarıyla derslerde koridorlarda çoğu yerde karşılaşacaklardı.Cam kenarına yerleştikten sonra etrafı süzdü bir süre...Ardından bir kaç şeker alarak ağzına attı.Camdan dışarıya bakıyordu.Heyecanı azalmıyor tam tersine artıyordu.Ne zaman geleceklerdi.Daha yeni bilmelerine rağmen bu sorunun cevabını bulamıyordu.Sessizce:
"Pfff...Çok heyecanlıyım...!"
dedi gerçekten öyleydi.Kalbi hızla atıyordu.Gözleri ikide bir etrafı süzüyordu.15 dakikadan bile az olmuştu geleli üstelik...Kimbilir daha ne kadar buradalardı aklına aniden ablaları geldi.Diğer profesörlerle güle oynaya bir yolculuk çekiyordu büyük ihtimalle.ama onlarla darılmıyordu kıskanmıyordu hatta onlar için mutlu bile oluyordu.Güzel zaman geçirdiklerini umuyordu.Alicia ayağa kalkarak diğerlerine bakmaya gitti.
En son Elizabeth Alicia Gredgor tarafından Ptsi Nis. 21, 2008 7:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Ashley Hudgens Slytherin 1.sınıf Öğrencisi
| Konu: Geri: 3. Kompartıman Perş. Nis. 17, 2008 6:18 pm | |
| Ashley çok mutsuzdu."Keşke evimde olsam! Burada asla mutlu olamayacağıma eminim!" derken karşısında yine Hagrid'i gördü.
- Merhaba küçük hanım! "Normalde küçük değilim ama senin yanında küçük kalıyorum." - Anlıyorum yine sessizlik oyunu oynuyorsun. Buraları gezdirmemi ister misin?
Ashley tam "Hayır." diyecekken:
- Bu sessizliği "evet" olarak kabul ediyorum.
Ashley bu sefer sinirlenmemişti. Hagrid ona çok iyi davranıyordu. Galiba onunla arkadaş olabilirdi. Onun gibi biriyle arkadaş olmak onun defterinde yoktu. Ama belki O, Ashley'yi bu sıkıcı ve karanlık hayattan kurtarabilirdi... | |
|