Lily Angelina Johnson Hogwarts Müdiresi/Aritmansi Profesörü/Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : LONDRA Mücadelede Tarafı : savaş hakemi-yok Rp Sevgilisi : YOK Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: ÖNEMLİİİİİ Cuma Nis. 04, 2008 7:15 pm | |
| Arkadaşlar fark ettiyseniz sitede hiç ölüm yiyen yok ''ben ölüm yiyen olurum benim için fark etmez'' diyen varsa buraya adını yazıp ölüm yiyen olsun.Çünkü savaş gerçekten çok adaletsiz ilerliyor. | |
|
Kimbèrley Emilia Malfoy Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 66 Nerden : Londra Mücadelede Tarafı : Ölüm Yiyenler Rp Sevgilisi : Ariyorum (: Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: ÖNEMLİİİİİ C.tesi Nis. 05, 2008 2:38 pm | |
| Ben seveseve ölüm yiyen olurum x) | |
|
Lily Angelina Johnson Hogwarts Müdiresi/Aritmansi Profesörü/Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : LONDRA Mücadelede Tarafı : savaş hakemi-yok Rp Sevgilisi : YOK Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: ÖNEMLİİİİİ C.tesi Nis. 05, 2008 2:42 pm | |
| Tamam cnm ölüm yiyensin sitede daha aktif olmaya çalışırsan sevinirim.Birde savaşa katıl. | |
|
Daffodil Eléa S. Gredgor Hogwarts Müdiresi/Gryffindor Bina Sorumlusu/KSKS Profesörü
Mesaj Sayısı : 260 Nerden : İzmir Mücadelede Tarafı : -Savaş Hakemi-Tarafsız- Rp Sevgilisi : Yok... Kayıt tarihi : 06/03/08
| Konu: Geri: ÖNEMLİİİİİ C.tesi Nis. 05, 2008 3:20 pm | |
| En sonunda öy ümüz oldu yanii,,nerdeyse ben ÖY Olcaktım.. | |
|
Amy Grint Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 32 Mücadelede Tarafı : &&&Death Eaters&&& Rp Sevgilisi : Aranıorrrrrrr Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: ÖNEMLİİİİİ Paz Nis. 06, 2008 2:26 pm | |
| bende ölüm yiyen olabilirim:D | |
|
| Konu: Geri: ÖNEMLİİİİİ Paz Nis. 06, 2008 3:11 pm | |
| tamam canım ölüm yiyensin.
meslek seçimlerinden ölüm yiyen alımlarına baş vurursan sevinirim. | |
|