| DÖNEM BAŞLIYOR ( İLK DÖNEM) | |
|
+3Gabriella Sharpay Miller Jasmine Jadira Hudgens Daffodil Eléa S. Gredgor 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Daffodil Eléa S. Gredgor Hogwarts Müdiresi/Gryffindor Bina Sorumlusu/KSKS Profesörü
Mesaj Sayısı : 260 Nerden : İzmir Mücadelede Tarafı : -Savaş Hakemi-Tarafsız- Rp Sevgilisi : Yok... Kayıt tarihi : 06/03/08
| Konu: DÖNEM BAŞLIYOR ( İLK DÖNEM) Ptsi Nis. 14, 2008 8:40 pm | |
| DÖNEM BAŞLAYACAK..
HOGWARTS ÖĞRENCİLERİNE ve PROFESÖRLERE DUYURULUR,
İLK DÖNEM BAŞLIYOR.BİLİYORUM ÖĞRENCİ SAYIMIZ AZ AMA ARTACAĞINA İNANIYORUM.ŞİMDİLİK İLK DÖNEM BAŞLAYACAK.. İLK DÖNEM ;
18 / 04 / 2008 'DE YANİ CUMA GÜNÜ BAŞLAYACAK... | |
|
| |
Jasmine Jadira Hudgens Gryffindor Bina Başkanı
| Konu: Geri: DÖNEM BAŞLIYOR ( İLK DÖNEM) Salı Nis. 15, 2008 2:42 pm | |
| Bir şey sormak istiyorum.Dersler offline olacak değil mi ? Çünkü sınavım yaklaşıyo ve eskisi kadar giremeyebilirim. | |
|
| |
Daffodil Eléa S. Gredgor Hogwarts Müdiresi/Gryffindor Bina Sorumlusu/KSKS Profesörü
Mesaj Sayısı : 260 Nerden : İzmir Mücadelede Tarafı : -Savaş Hakemi-Tarafsız- Rp Sevgilisi : Yok... Kayıt tarihi : 06/03/08
| Konu: Geri: DÖNEM BAŞLIYOR ( İLK DÖNEM) Salı Nis. 15, 2008 5:54 pm | |
| Dersler zaten birkaç gün sürecek,uzun sürecek yani..O yüzden sorun olacağını sanmam.. | |
|
| |
Gabriella Sharpay Miller Hogwarts Müdiresi - Kehanet Prof. - Ravenclaw Bina Sorumlusu-Ölüm Yiyen Kontesi
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 30 Nerden : Bandırma Mücadelede Tarafı : Death Eaters / Ö.Y. Kontesi Rp Sevgilisi : Yok...... Kayıt tarihi : 21/03/08
| Konu: Geri: DÖNEM BAŞLIYOR ( İLK DÖNEM) Perş. Nis. 17, 2008 5:57 pm | |
| Arkadaşlar yarından itibaren dönem başlayacak... Derslere girmenizi rica ediyorum... | |
|
| |
Kimbèrley Emilia Malfoy Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 66 Nerden : Londra Mücadelede Tarafı : Ölüm Yiyenler Rp Sevgilisi : Ariyorum (: Kayıt tarihi : 22/03/08
| |
| |
Lily Angelina Johnson Hogwarts Müdiresi/Aritmansi Profesörü/Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : LONDRA Mücadelede Tarafı : savaş hakemi-yok Rp Sevgilisi : YOK Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: DÖNEM BAŞLIYOR ( İLK DÖNEM) Paz Nis. 20, 2008 5:49 pm | |
| Bence aç tatlım eminim öğrenci sayısı artar... | |
|
| |
| Konu: Geri: DÖNEM BAŞLIYOR ( İLK DÖNEM) Paz Nis. 20, 2008 8:34 pm | |
| Evet,tüm profesörler derslerini açsınlar..Derse kayıt yaptırmayan öğrencilere de ..Özel Mesaj.. atsınlar.. | |
|
| |
Tom Coary Sihir Tarihi Prof.-Hufflepuff Bina Sorumlusu-Cadı Gündemi Editörü
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 30 Nerden : İzmirden Mücadelede Tarafı : Yoldaşlık Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: DÖNEM BAŞLIYOR ( İLK DÖNEM) Paz Nis. 20, 2008 8:40 pm | |
| Ben derse katılım zorunludur diye yazdım valla yinede atıyım mı pm? | |
|
| |
| Konu: Geri: DÖNEM BAŞLIYOR ( İLK DÖNEM) Paz Nis. 20, 2008 9:14 pm | |
| | |
|
| |
Kimbèrley Emilia Malfoy Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 66 Nerden : Londra Mücadelede Tarafı : Ölüm Yiyenler Rp Sevgilisi : Ariyorum (: Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: DÖNEM BAŞLIYOR ( İLK DÖNEM) Ptsi Nis. 21, 2008 4:24 pm | |
| online ders isleyebolirmiyiz ? | |
|
| |
| |
| |
Tatyana Angel Johnson Mitoloji Profesörü
| Konu: Geri: DÖNEM BAŞLIYOR ( İLK DÖNEM) Cuma Nis. 25, 2008 9:19 pm | |
| Benimde dersimde bir tane öğrenci var genede açayım mı dersliği? | |
|
| |
Lily Angelina Johnson Hogwarts Müdiresi/Aritmansi Profesörü/Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : LONDRA Mücadelede Tarafı : savaş hakemi-yok Rp Sevgilisi : YOK Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: DÖNEM BAŞLIYOR ( İLK DÖNEM) Cuma Nis. 25, 2008 11:56 pm | |
| | |
|
| |
| DÖNEM BAŞLIYOR ( İLK DÖNEM) | |
|