| SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? | |
|
+5Eragon Johnson Ashley Hudgens Lily Angelina Johnson Tom Coary Daffodil Eléa S. Gredgor 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Daffodil Eléa S. Gredgor Hogwarts Müdiresi/Gryffindor Bina Sorumlusu/KSKS Profesörü
Mesaj Sayısı : 260 Nerden : İzmir Mücadelede Tarafı : -Savaş Hakemi-Tarafsız- Rp Sevgilisi : Yok... Kayıt tarihi : 06/03/08
| Konu: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Çarş. Mayıs 07, 2008 6:44 pm | |
| EVET ARKADAŞLAR, BURAYA SİTE HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ ,SİTE HAKKINDAKİ ÖNERİLERİNİZİ VE DE NELER YAPILABİLECEĞİNİ YAZIN.. | |
|
| |
Tom Coary Sihir Tarihi Prof.-Hufflepuff Bina Sorumlusu-Cadı Gündemi Editörü
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 30 Nerden : İzmirden Mücadelede Tarafı : Yoldaşlık Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Paz Mayıs 11, 2008 3:47 pm | |
| bence öğrencilerde bi denge olmalı. Yani eşitlemelisiz sayıyı. Biri fazla oldumu puanlama adil olamaz. | |
|
| |
Lily Angelina Johnson Hogwarts Müdiresi/Aritmansi Profesörü/Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : LONDRA Mücadelede Tarafı : savaş hakemi-yok Rp Sevgilisi : YOK Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Paz Mayıs 11, 2008 5:31 pm | |
| bizdeonu ayarlamaya çalışıyoruz tatlım... | |
|
| |
Tom Coary Sihir Tarihi Prof.-Hufflepuff Bina Sorumlusu-Cadı Gündemi Editörü
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 30 Nerden : İzmirden Mücadelede Tarafı : Yoldaşlık Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Paz Mayıs 11, 2008 5:42 pm | |
| bir de öğrencilerin çoğu derse gşrmşo benşm dersime katılanlar belirli olmaya başladı bunu ne yapıcaz | |
|
| |
Ashley Hudgens Slytherin 1.sınıf Öğrencisi
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Paz Mayıs 11, 2008 8:10 pm | |
| bence çok güzel bi site ama pek fazla öğrenci yok :/ | |
|
| |
Eragon Johnson Ravenclaw 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 31 Nerden : Evimden Mücadelede Tarafı : Ooo piti piti... Rp Sevgilisi : Yok- Olmasa da olur-Olsa da olur-Olsa nolur?- Olmasa nolur?-Olsa kim olur? Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Paz Mayıs 11, 2008 8:38 pm | |
| - Ashley Hudgens demiş ki:
- bence çok güzel bi site ama pek fazla öğrenci yok :/
Ben etrafımdan çekebildiğim kadar kişiyi çekiyorum ama belli bi yaştan sonra (duyan da elli yaş falan sanıcak ya neyse ) hayal gücü kıtlaşıyo. | |
|
| |
Ashley Hudgens Slytherin 1.sınıf Öğrencisi
| |
| |
TeTisheri Johnson Ravenclaw 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 35 Nerden : Balıkesir Mücadelede Tarafı : Z.A.Y Rp Sevgilisi : YoK Kayıt tarihi : 28/03/08
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Paz Mayıs 11, 2008 11:14 pm | |
| Ya bilgeçlik taslamak değil amacım ama en doğru üye çekebilme tekniği Domain satın almak ve sitemap hazırlayıp ftp ye eklemek ve sora tek bir iş kalıyo siteyi google'a tanıtmak...Böylelikle google a yazılan konular bu sitede mevcut ise bu site çıkıyor bazı konuları da misafirlere kapattınız mı tamamdır? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 31 Nerden : Evimden Mücadelede Tarafı : Ooo piti piti... Rp Sevgilisi : Yok- Olmasa da olur-Olsa da olur-Olsa nolur?- Olmasa nolur?-Olsa kim olur? Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Cuma Mayıs 23, 2008 5:48 pm | |
| Bu antik çağ teması güzel olmuyo yav. Yeni mesaj var mı yok mu öğrenmek için kendin kontrol etmek zorunda kalıyosun veya maillerine bakmak zorunda kalıyosun. 1-2 hafta önceki temada ne güzel mesaj gelince gözüküyodu. | |
|
| |
Lily Angelina Johnson Hogwarts Müdiresi/Aritmansi Profesörü/Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : LONDRA Mücadelede Tarafı : savaş hakemi-yok Rp Sevgilisi : YOK Kayıt tarihi : 22/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Cuma Mayıs 23, 2008 6:08 pm | |
| Böyle mesaj gelince "x adet yeni mesajınız var " falan yazıyodu ya o | |
|
| |
Haloway Redhammer Sihir Basını Editörü
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 31 Nerden : Diyelim yazdım, işi gücü bırakıp kalkıp gelicek misin? Mücadelede Tarafı : Mazoşistler Rp Sevgilisi : PM at öğren ! Kayıt tarihi : 27/05/08
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Perş. Mayıs 29, 2008 10:11 pm | |
| Siteniz güzel olmuş tebrikler. Bu Eragon'un dediği sistem olsa iyi olabilir gerçi banlanmış sizin bir bildiğiniz vardır ama mesajlar için maillere ( Üstelik MSN Messenger'ın tanımlamadığı bir mail adresiniz varsa) girmek tam bir angarya. Ve öğretmenlerin daha çok aktif olmasını öneriyorum.Şunlara bir bakın:
Lily Angelina Johnson İlk Ders 17 Nisan 2008 İkinci Ders 18 Mayıs 2008
Miley Hudgens İlk Ders - 27 Mayıs 2008 İkinci Ders - (1 ay geçmiş, yok)
Gabriella Sharpay Miller Hiçbir ders RP'si yok.
Marguetta Violet S'Ovanner Hiçbir ders RP'si yok.
April Samara Blair Hiçbir ders RP'si yok.
Jessica Gregdor Hiçbir ders RP'si yok.
_________________________ Benden Tebrikler : Tom Coary Nedeni: Her hafta, gerçekçiliğe yakın zamanlamayla ders RP'si yazması. Değerlendirenin Notu: Bu tablo ve tebrik, karşılaştırma unsuru olarak alınmasın.
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 31 Nerden : Diyelim yazdım, işi gücü bırakıp kalkıp gelicek misin? Mücadelede Tarafı : Mazoşistler Rp Sevgilisi : PM at öğren ! Kayıt tarihi : 27/05/08
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Perş. Mayıs 29, 2008 10:57 pm | |
| v.II
Belli süre zarfı içinde girip "düzgünce" RP yapmayan kullanıcılara uyarı gelmesini, devamı halinde forumla ilişkisinin kesilmesi çok mantıklı bir karar olur.
İsim vermekten çekinmediğim için kimleri kastettiğimi de hemen yazayım:Jack sparrow TeTisheri Johnsonİsimler üzerine tıklayarak kim nereye mesaj yazmış görebilrsiniz. | |
|
| |
Dennis Redhammer Hufflepuff 1.Sınıf Öğrencisi-Cadı Gündemi Editörü
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Perş. Mayıs 29, 2008 11:05 pm | |
| - Haloway Redhammer demiş ki:
- v.II
Belli süre zarfı içinde girip "düzgünce" RP yapmayan kullanıcılara uyarı gelmesini, devamı halinde forumla ilişkisinin kesilmesi çok mantıklı bir karar olur.
İsim vermekten çekinmediğim için kimleri kastettiğimi de hemen yazayım:
Jack sparrow
TeTisheri Johnson
İsimler üzerine tıklayarak kim nereye mesaj yazmış görebilrsiniz. Haloway'a katılıyorum ama sözlerine ekleme yapmak istiyorum.Kişinin işi olabilir(sınavlar falan), meşgul olduğunda admini bundan haberdar etsin(pm) ve zamanı yazsın.Örneğin; bu ay sınavlarım var, gibi... | |
|
| |
Liv Tyler Zihinbend Profesörü/Sihir Bakanı/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 78 Nerden : NEW YORK Mücadelede Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Rp Sevgilisi : ...... Kayıt tarihi : 27/03/08
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Cuma Mayıs 30, 2008 2:51 pm | |
| Vay nasılda incelemişsin böyle
belki bu durumu oks sınavına yaklaştığı için açıklayabiliriz... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 35 Nerden : Balıkesir Mücadelede Tarafı : Z.A.Y Rp Sevgilisi : YoK Kayıt tarihi : 28/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Paz Haz. 01, 2008 5:04 pm | |
| Olduuuuu başka yapcamız bişi varmı reklam filmi falan yapalım ömrüm boyunca uğraşsam öle bişi yapamam. | |
|
| |
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Paz Haz. 01, 2008 6:00 pm | |
| Ne yazık ki başka bir fikrim yok. yapılması gereken en iyi şey domain almak bu sadece bize zaman kazandırır zaten geniş zamanda da olsa üyemiz olcak.Başka bir fikrim olursa hemen post'u yapıştırcam siz merak etmeyin...Yeter ki site güncel olsun.... | |
|
| |
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Salı Haz. 03, 2008 5:14 pm | |
|
Pardon attığınız rp yi yeni gördüm.Dennis Ve Haloway
Ya arkadaşlar genellikle çok az sinirlerinirim ama ben İkinizi adminliğe seçtiğimi hatırlamıyorum.Ve ikinize biraz kaba olucak ama çok biliyorsanız siz ders açın ordan kolay görünüyor çoğu dersin bir tane öğrencisi var nasıl ders açmamızı bekliyorsun ve zaten bazı arkadaşlarada pm de belittiğim gibi profesörlerde büyük bir değişiklik planım.Yada şunu söyleyeyem bir sihir gündemi editörüne ne profesörlerin derslik açıp atmadığı yada çok biliyorsanız ikinizde öğrenci olup tüm derslere kayıt yaptırın.İşte o zaman dersliğin açılıp açılmadığına karışabilirsiniz.Size oturduğunuz yerden kolay geliyor demi çok az kişi ile site yürütmek.Ve bir daha buradaki aktifliğe dil uzatmayın çoğunun neden gelmediğini biliyorum hatta hepsinin.Yinede uyarılarınız için teşekkürler.Benimde sınavlarım yeni bitti bundan sonra SİTEDE RAHATSIZLIK DUYCAĞINIZ BİR ŞEY OLMAYACAK HEPSİNİ DÜZENLEYECEĞİM.
| |
|
| |
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Salı Haz. 03, 2008 6:17 pm | |
| | |
|
| |
Dennis Redhammer Hufflepuff 1.Sınıf Öğrencisi-Cadı Gündemi Editörü
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Salı Haz. 03, 2008 6:22 pm | |
| - Daffodil Eléa S. Gredgor demiş ki:
- EVET ARKADAŞLAR,
BURAYA SİTE HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ ,SİTE HAKKINDAKİ ÖNERİLERİNİZİ VE DE NELER YAPILABİLECEĞİNİ YAZIN.. denince..ben de yazdım..özür dilerim(!) TeTisheri denen arkadaş da neye güveniyor anlayamadım :)Galiba nette olmamıza..Keşke İzmir'de olsaydı !! Neyse ben onun seviyesine düşmücem.. işiniz asla burdan kolay görünmüyor ben sizi anlıyorum zira eskiden adminlik yaptığım site bi günde 35000 kişiyi ağırlıyordu.Bunu sizi ne kadar anladığımı anlayın diye yazdım yanlış anlaşılmasın..Hava falan atmıyorum. Uyarınızı dikkate alacağım.Tekrar özür diliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Çarş. Haz. 04, 2008 3:41 pm | |
| İzmir'e geldiğimde ilk işim seni bulmak olcak.. | |
|
| |
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Çarş. Haz. 04, 2008 3:46 pm | |
| - Haloway Redhammer demiş ki:
- v.II
İsim vermekten çekinmediğim için kimleri kastettiğimi de hemen yazayım:
Jack sparrow
TeTisheri Johnson
İsimler üzerine tıklayarak kim nereye mesaj yazmış görebilrsiniz. Her neyse ben yoruldum artık Biraz sabır şu öss bir geçsin.. | |
|
| |
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Çarş. Haz. 04, 2008 5:19 pm | |
| Eeeee yeterr.Tetisheri ve Dennis sinirlerinizi kontrol edin burası muhabbet yeri değil.Üzgünüm galiba biraz sert çıktım düşünceleriniz konusunda ama yinede bazı şeyleri anlamanıza yararı oldu.Lütfen bir daha sizi bir yerde kavga ederken görmeyeyim.... | |
|
| |
| Konu: Geri: SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? Çarş. Haz. 04, 2008 9:10 pm | |
| Tetisheri ve dennis bir daha böyle görüş bildirilecek yerlerde kavga ettiğinizi görmeyeceğim rp ile abartmadan kavga edebilirsini.Eğer görürsem ikinizin de binasında 100 puan düşeceğim.Hiç bir şekilde acıma yok.Haloway sende kavgaya karışırsan bir haftalığına siteye girmezsin ona göre.Bir süre başlığı kilitliyorum... | |
|
| |
| SİTE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? | |
|