Lily Angelina Johnson Hogwarts Müdiresi/Aritmansi Profesörü/Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : LONDRA Mücadelede Tarafı : savaş hakemi-yok Rp Sevgilisi : YOK Kayıt tarihi : 22/03/08
Konu: Ayarlama C.tesi Mayıs 17, 2008 11:20 pm
Profesör arkadaşlarım herkez öğrencilerle kaçıncı dersi işlediğini buraya yazabilirmi.Böyle okulu ne zaman yarıyıl tatiline çıkaracağımızı ayarlayabiliriz.
Teşekkürler....
Tom Coary Sihir Tarihi Prof.-Hufflepuff Bina Sorumlusu-Cadı Gündemi Editörü
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 30 Nerden : İzmirden Mücadelede Tarafı : Yoldaşlık Kayıt tarihi : 18/03/08
Konu: Geri: Ayarlama C.tesi Mayıs 17, 2008 11:23 pm
ben 4. dersi işledim ama bnce öbür hafta tatil edilim. 8. sınıftaki arkadaşlarımızn (bende varım) oks sınawı nedeni ile.
Daffodil Eléa S. Gredgor Hogwarts Müdiresi/Gryffindor Bina Sorumlusu/KSKS Profesörü
Mesaj Sayısı : 260 Nerden : İzmir Mücadelede Tarafı : -Savaş Hakemi-Tarafsız- Rp Sevgilisi : Yok... Kayıt tarihi : 06/03/08
Konu: Geri: Ayarlama Paz Mayıs 18, 2008 3:29 pm
evet Doruk,doğru söylüyor.. Oks yüzünden Haftaya tatil olması gerek okulun.. Sonra 2 hafta süre ile tatil olsun.. OKS'miz bittikten sonra da yeni sezonu açarız..
Lily Angelina Johnson Hogwarts Müdiresi/Aritmansi Profesörü/Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : LONDRA Mücadelede Tarafı : savaş hakemi-yok Rp Sevgilisi : YOK Kayıt tarihi : 22/03/08
Konu: Geri: Ayarlama Paz Mayıs 18, 2008 7:53 pm
Tamam mantıklı o zaman ben bir tane daha ders işleyeceğim çünkü ikinci dersi yeni açtım pek acele etmedim aritmaside pek konu yok ama olsun.
Liv Tyler Zihinbend Profesörü/Sihir Bakanı/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 78 Nerden : NEW YORK Mücadelede Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Rp Sevgilisi : ...... Kayıt tarihi : 27/03/08
Konu: Geri: Ayarlama Paz Mayıs 18, 2008 11:40 pm
bende ikinci dersi yeni açtım kaç tane olmalı...
Konu: Geri: Ayarlama Paz Mayıs 18, 2008 11:42 pm
Yani senin için çok önemli değil ama üç tane olursa iyi olur...
Tatyana Angel Johnson Mitoloji Profesörü
Konu: Geri: Ayarlama Ptsi Mayıs 19, 2008 6:35 pm
Benim öğrenci sayım az olduğu için ben 2 ders işlesem sorun olur mu birincisi bitmek üzere yazarsa öğrenciler bitcek de yazmadılar daha....
Miley C. Hudgens Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 31 Nerden : Amerika Mücadelede Tarafı : yok Rp Sevgilisi : ArANIyOr Kayıt tarihi : 20/03/08
Konu: Geri: Ayarlama Paz Mayıs 25, 2008 6:20 pm
benimde öğrenici sayım az o yüzden daha 1. dersteyim kayıtlarda öğrenci var da derse girmediler bir çoğu.