Daffodil Eléa S. Gredgor Hogwarts Müdiresi/Gryffindor Bina Sorumlusu/KSKS Profesörü
Mesaj Sayısı : 260 Nerden : İzmir Mücadelede Tarafı : -Savaş Hakemi-Tarafsız- Rp Sevgilisi : Yok... Kayıt tarihi : 06/03/08
| Konu: Haloway Redhammer ve Dennis Redhammer Banlanmıştır - IP Sorunu Perş. Haz. 05, 2008 12:59 pm | |
| DENNİS REDHAMMER VE HALOWAY REDHAMMER ,IP'LERİ GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE BANLANAN ERAGON JOHNSON İLE AYNI OLDUĞU İÇİN BANLANMIŞLARDIR. AYRICA SİTE İÇİNDE YARATTIKLARI OLAYLARDAN ÖTÜRÜ DE BANLANMIŞLARDIR. | |
|
Liv Tyler Zihinbend Profesörü/Sihir Bakanı/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 78 Nerden : NEW YORK Mücadelede Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Rp Sevgilisi : ...... Kayıt tarihi : 27/03/08
| Konu: Geri: Haloway Redhammer ve Dennis Redhammer Banlanmıştır - IP Sorunu Perş. Haz. 05, 2008 1:48 pm | |
| Aslına bakarsanız ben üçünün aynı kişi olduğunu düşünüyordum....
hatta Lily'e bunu söylemiştim...
Aynı kişiler değil belki ama çok enterasan gelmişti. Halloway sanırım geldiği gibi dergiyi çıkarması ve onun eragon olduğunu düşünmüştüm...
Değilse de üzgünüm ama bu bir düşünce... | |
|
jack sparrow slytherin 1.sınıf öğrencisi-Domuz kafası sahibi
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 32 Mücadelede Tarafı : Ölüm yiyen Rp Sevgilisi : Yok- Olmasa da olur-Olsa da olur-Olsa nolur?- Olmasa nolur?-Olsa kim olur? Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Haloway Redhammer ve Dennis Redhammer Banlanmıştır - IP Sorunu Perş. Haz. 05, 2008 4:53 pm | |
| | |
|
Lily Angelina Johnson Hogwarts Müdiresi/Aritmansi Profesörü/Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : LONDRA Mücadelede Tarafı : savaş hakemi-yok Rp Sevgilisi : YOK Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Haloway Redhammer ve Dennis Redhammer Banlanmıştır - IP Sorunu Perş. Haz. 05, 2008 5:51 pm | |
| Ay bende anlamıştım ama ıp adresine bir türlü bakamadım. | |
|
TeTisheri Johnson Ravenclaw 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 35 Nerden : Balıkesir Mücadelede Tarafı : Z.A.Y Rp Sevgilisi : YoK Kayıt tarihi : 28/03/08
| Konu: Geri: Haloway Redhammer ve Dennis Redhammer Banlanmıştır - IP Sorunu Perş. Haz. 05, 2008 10:43 pm | |
| Bu Belliydi zaten :)eğer bu arkadaşa IP ban atmışsanız bir daha üye olup siteyi alt üst etmez | |
|