Lily Angelina Johnson Hogwarts Müdiresi/Aritmansi Profesörü/Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : LONDRA Mücadelede Tarafı : savaş hakemi-yok Rp Sevgilisi : YOK Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Eragonun ödevi Cuma Haz. 06, 2008 11:03 pm | |
|
En son Lily Angelina Johnson tarafından C.tesi Haz. 07, 2008 12:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
jack sparrow slytherin 1.sınıf öğrencisi-Domuz kafası sahibi
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 32 Mücadelede Tarafı : Ölüm yiyen Rp Sevgilisi : Yok- Olmasa da olur-Olsa da olur-Olsa nolur?- Olmasa nolur?-Olsa kim olur? Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: Eragonun ödevi C.tesi Haz. 07, 2008 1:26 am | |
| Lily bu ne Ben hiç bir şey anlamadım | |
|
Lily Angelina Johnson Hogwarts Müdiresi/Aritmansi Profesörü/Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : LONDRA Mücadelede Tarafı : savaş hakemi-yok Rp Sevgilisi : YOK Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Eragonun ödevi C.tesi Haz. 07, 2008 12:50 pm | |
| Benim bilgisayarım bozukta açıklamayı yazamadım şimdi yapıorum hemen açıklamayı.... | |
|
| Konu: Geri: Eragonun ödevi C.tesi Haz. 07, 2008 12:58 pm | |
| Ve ödev puanları.Sadece ben yada Miley'in hata yapıp yapmadığını konuşmamız için açtım bu başlığı eğer bu ödevler size4 gelse kaçar puan verirdiniz.Miley ; Eragon Johnson+6 ödevi verdi
Alexis Jodie Gellar+9 ödevi teslim etti değerlendirmeyi böyle yapmışşşş... | |
|