Lily Angelina Johnson Hogwarts Müdiresi/Aritmansi Profesörü/Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : LONDRA Mücadelede Tarafı : savaş hakemi-yok Rp Sevgilisi : YOK Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Şu saçma başlıklardan nefret ediyorummmmm Perş. Tem. 03, 2008 2:11 pm | |
| Öff neden her yazdığım yazıya başlık koymak zorundayım saçma sapan isimler koyuyorum zaten.... Öff neyse belki fark etmişsinizdir sizinle uğraşmayı bıraktım..Kendimi paralıyorum birisi rp yapsada şu aptal şapkalar sarıya dönse diye ama kimse oralı değil ne hoş...Yoruldum artık size günde üçdefa aktif olun pm si atmaktan... Sitede sarı sarı yanan şapkalar görmediğim sürece hiç birşey yapmayacağım.... bU BİR BİLÖF ( BÖYLE YAZILMIYORSA BİLE BENİ İLGİLENDİRMİYOR ) DEĞİL. | |
|
TeTisheri Johnson Ravenclaw 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 35 Nerden : Balıkesir Mücadelede Tarafı : Z.A.Y Rp Sevgilisi : YoK Kayıt tarihi : 28/03/08
| Konu: Geri: Şu saçma başlıklardan nefret ediyorummmmm Perş. Tem. 03, 2008 4:16 pm | |
| Ne kadar az üye olursa aktiflik o kadar düşer şöle 600-700 üye olcak ki aktiflik yükselsin zaten 50 tane üyemiz var bunu arttırmak için zamana ihtiyaç var ha deyince olucak iş değil biraz sabretmen lazım açıkçası.700 üyesi vardı hogwartsekspresinin site aktifti değil mi? siteye yeni bişiler katmak lazım kopya gibi olmamalı bu benim düşüncem sizler ne düşünürsünüz bilemem.... | |
|
Ashley Hudgens Slytherin 1.sınıf Öğrencisi
| Konu: Geri: Şu saçma başlıklardan nefret ediyorummmmm Salı Tem. 08, 2008 11:04 pm | |
| tetisheri johnsona katılıorm | |
|
Gadreel Şu anda sitemizde muggle olarak bulunmaktasınız.Meslek veya öğrenci seçimleri yapınız..
| Konu: Geri: Şu saçma başlıklardan nefret ediyorummmmm Paz Tem. 13, 2008 12:32 pm | |
| | |
|