Daffodil Eléa S. Gredgor Hogwarts Müdiresi/Gryffindor Bina Sorumlusu/KSKS Profesörü
Mesaj Sayısı : 260 Nerden : İzmir Mücadelede Tarafı : -Savaş Hakemi-Tarafsız- Rp Sevgilisi : Yok... Kayıt tarihi : 06/03/08
| Konu: Şifacı Alımı C.tesi Mart 15, 2008 5:36 pm | |
| Şifacı olmak için ;
Ad: Soyad: Hangi Binanın Şifacısı: Örnek Rp:
Hemşire olmak için ;
Ad: Soyad: Hangi Şifacının Hemşiresi: Örnek Rp:
İle başvuru yapsın... | |
|
Vanessa Anne Hudgens Müdire Yardımcısı-Biçim Değiştirme Profesörü
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 31 Nerden : Zanessa olmadıktan sonra ne farkeder ki Mücadelede Tarafı : Zay Rp Sevgilisi : gelen bir teklif yok!!! Kayıt tarihi : 19/03/08
| Konu: Geri: Şifacı Alımı Çarş. Mart 19, 2008 4:44 pm | |
| Ad:Vanessa Anne Soyad:Hudgens Hangi Binanın Şifacısı:Gryffindor Örnek Rp: Vanessa o gün şifacı olabilmek için Hogwarts'e gidicekti.Evde büyük bir telaş ile hazırlanmaya çalışıyordu.Saatine baktı ve sinirli bir sesle "Eyvah geç kaldım! " dedi ve hızlı bir şekilde evden çıktı.Hogwarts'e geldiğinde saatine baktı ve bir kaç dakika dinlenebilecek zamanının olduğunu gördü.Dinlenmek için göl kenarına doğru yürüdü.Oradaki bir ağaca yaslanarak göle doğru bakmaya başladı. Biraz dinlendikten sonra Hogwarts'e doğru yürümeye başladı.Hogwarts 'ten içeri girdiğinde içeride Müdüreyi gördü ve onun yanına giderek ; "Ben Şifacılık başvurusu için gelmiştim. " dedi ve beraber odasına doğru yürüdüler. | |
|
Daffodil Eléa S. Gredgor Hogwarts Müdiresi/Gryffindor Bina Sorumlusu/KSKS Profesörü
Mesaj Sayısı : 260 Nerden : İzmir Mücadelede Tarafı : -Savaş Hakemi-Tarafsız- Rp Sevgilisi : Yok... Kayıt tarihi : 06/03/08
| Konu: Geri: Şifacı Alımı Çarş. Mart 19, 2008 7:31 pm | |
| Alındın cnm,baş şifacısın.. PROFESÖRSÜN !
| |
|