| Tanışma Kaynaşma | |
|
+7Kimbèrley Emilia Malfoy Elizabeth Alicia Gredgor Liv Tyler Gabriella Sharpay Miller Daffodil Eléa S. Gredgor Marguetta Violet S'Ovaner Serena L. Blair 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Serena L. Blair Slytherin 1.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 77 Nerden : İzmir Mücadelede Tarafı : Karanlık Lady... Rp Sevgilisi : Karanlık Lordu Aranıyor!! Kayıt tarihi : 19/03/08
| Konu: Tanışma Kaynaşma C.tesi Mart 22, 2008 5:56 pm | |
| Açan olmamış ben açıyım dedim
Ben Beyza 15 yaşındayım.Lise 1'e gidiyorum.İzmir'de oturuyorum.Rock metal vs. dinlerim.Genelde manyak bir tip olarak bilinirim.Sİtelerde ki nick'im genelde bu şekildedir ama Sİmone Simons şeklinde yer aldığım yerlerde vardır.Zaten avatar imzası simone olan biri genelde hep benimdir.Öyle işte sıra sizde=)) | |
|
| |
Marguetta Violet S'Ovaner Hogwarts Müdiresi-İksir Profesörü-Sly. Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 31 Rp Sevgilisi : yok Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Tanışma Kaynaşma C.tesi Mart 22, 2008 6:31 pm | |
| Bende az önce sitenin birinde simone simones diye bi isim görmüştüm ve ne garip bi isim demiştim xD | |
|
| |
Daffodil Eléa S. Gredgor Hogwarts Müdiresi/Gryffindor Bina Sorumlusu/KSKS Profesörü
Mesaj Sayısı : 260 Nerden : İzmir Mücadelede Tarafı : -Savaş Hakemi-Tarafsız- Rp Sevgilisi : Yok... Kayıt tarihi : 06/03/08
| Konu: Geri: Tanışma Kaynaşma C.tesi Mart 22, 2008 11:30 pm | |
| Merhabalar bn AyşegüL... Çoğunuz Tanır.. İzmir'denim,, | |
|
| |
Gabriella Sharpay Miller Hogwarts Müdiresi - Kehanet Prof. - Ravenclaw Bina Sorumlusu-Ölüm Yiyen Kontesi
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 30 Nerden : Bandırma Mücadelede Tarafı : Death Eaters / Ö.Y. Kontesi Rp Sevgilisi : Yok...... Kayıt tarihi : 21/03/08
| |
| |
Liv Tyler Zihinbend Profesörü/Sihir Bakanı/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 78 Nerden : NEW YORK Mücadelede Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Rp Sevgilisi : ...... Kayıt tarihi : 27/03/08
| Konu: Geri: Tanışma Kaynaşma Cuma Nis. 11, 2008 6:05 pm | |
| selam kızlar isim önemli değil sırf kızlar grubu gibi sankiii | |
|
| |
Elizabeth Alicia Gredgor Gryffindor 1. Sınıf Öğrencisi-Qudditch Kaptanı
| Konu: Geri: Tanışma Kaynaşma Cuma Nis. 11, 2008 7:13 pm | |
| Ben Pelin 15 yaşındayım.Bursa'da oturuyorum | |
|
| |
Kimbèrley Emilia Malfoy Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 66 Nerden : Londra Mücadelede Tarafı : Ölüm Yiyenler Rp Sevgilisi : Ariyorum (: Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Tanışma Kaynaşma Paz Nis. 20, 2008 6:02 pm | |
| ben SILA 14 yasindayim.Sitelerde adim Kimbèrley Emila Malfoy yada Ashley Michelle Malfoy`dur... | |
|
| |
TeTisheri Johnson Ravenclaw 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 35 Nerden : Balıkesir Mücadelede Tarafı : Z.A.Y Rp Sevgilisi : YoK Kayıt tarihi : 28/03/08
| |
| |
Kimbèrley Emilia Malfoy Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 66 Nerden : Londra Mücadelede Tarafı : Ölüm Yiyenler Rp Sevgilisi : Ariyorum (: Kayıt tarihi : 22/03/08
| |
| |
Daffodil Eléa S. Gredgor Hogwarts Müdiresi/Gryffindor Bina Sorumlusu/KSKS Profesörü
Mesaj Sayısı : 260 Nerden : İzmir Mücadelede Tarafı : -Savaş Hakemi-Tarafsız- Rp Sevgilisi : Yok... Kayıt tarihi : 06/03/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 35 Nerden : Balıkesir Mücadelede Tarafı : Z.A.Y Rp Sevgilisi : YoK Kayıt tarihi : 28/03/08
| |
| |
Samara Yoko Chan Miller Slytherin 1.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Nerden : Cehennemin Dibinden xD Mücadelede Tarafı : |l Death Eaters l| Rp Sevgilisi : Y.o.K Kayıt tarihi : 10/04/08
| Konu: Geri: Tanışma Kaynaşma Çarş. Mayıs 07, 2008 7:33 pm | |
| Merhaba,ben de Mrve...Defne'de diyebilirsiniz xD Antalya'danım xD | |
|
| |
Ashley Hudgens Slytherin 1.sınıf Öğrencisi
| Konu: Geri: Tanışma Kaynaşma C.tesi Mayıs 10, 2008 8:55 pm | |
| herkesle tanıştığıma memnun oldm ben gizem 12 yaşındayım istanbuldanım sitelerde nickim genelde AsHLeY&ZaC_LoVedır ama fan sitelerinde örneğin 4 yüz fan sitelerinde: OnUr_LoVe yada başka sitelerde ...._LoVe gibi biraz (biraz mı? ) şıpsevdiyimdir de | |
|
| |
Eragon Johnson Ravenclaw 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 31 Nerden : Evimden Mücadelede Tarafı : Ooo piti piti... Rp Sevgilisi : Yok- Olmasa da olur-Olsa da olur-Olsa nolur?- Olmasa nolur?-Olsa kim olur? Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: Tanışma Kaynaşma C.tesi Mayıs 10, 2008 9:42 pm | |
| Ben Mert. 15 Yaşındayım. Lise 1'deyim. Bursa'da oturuyorum. Aslında İzmir'liyim. Çoğu kişi sever beni. Sevemeyenler fesatlıklarından sevemezler. Fotoğraf düzenleme programlarını severim. Browser oyunlarını severim. Sayenizde Role Playing oyunlarını da sevmeye başladım. Umarım edebiyat dersinde 60'ı geçerim artık. Turkcell Super Lig den elimi eteğimi çektim. Bank Asya 1. ligden ALTAY'ı tutuyorum. Futbol manyağıyım denebilir.
En son Eragon Johnson tarafından Salı Mayıs 13, 2008 9:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Tanışma Kaynaşma C.tesi Mayıs 10, 2008 10:37 pm | |
| Gayet iyi bir tanıtma oldu | |
|
| |
| Tanışma Kaynaşma | |
|