| derse alımlar | |
|
+4Serena L. Blair Elizabeth Alicia Gredgor Ashley Hudgens Lily Angelina Johnson 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lily Angelina Johnson Hogwarts Müdiresi/Aritmansi Profesörü/Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : LONDRA Mücadelede Tarafı : savaş hakemi-yok Rp Sevgilisi : YOK Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: derse alımlar C.tesi Mart 22, 2008 11:11 pm | |
| derse kayıt için istediklerim.
Ad: Soyad: Zay ve Öy hakkında düşünceleriniz: Aritmasi hakkında düşünceleriniz: Yaşınız:
(aritmasiye zor bir ders olarak bakmayın lütfen aslında çok eğlenceli bir derstir.) | |
|
| |
Ashley Hudgens Slytherin 1.sınıf Öğrencisi
| Konu: Geri: derse alımlar Ptsi Nis. 07, 2008 8:10 pm | |
| Ad: Ashley Soyad: Hudgens Zay ve Öy hakkında düşünceleriniz: ... Aritmasi hakkında düşünceleriniz: Aritmansiyi ve sayıları çok severim. Yaşınız: 11
En son Ashley Hudgens tarafından Paz Nis. 13, 2008 9:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Lily Angelina Johnson Hogwarts Müdiresi/Aritmansi Profesörü/Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : LONDRA Mücadelede Tarafı : savaş hakemi-yok Rp Sevgilisi : YOK Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: derse alımlar Salı Nis. 08, 2008 5:39 pm | |
| Alındın.(yanlız derslerime girmeyeceksen kesinlikle kayıt olma) | |
|
| |
Elizabeth Alicia Gredgor Gryffindor 1. Sınıf Öğrencisi-Qudditch Kaptanı
| Konu: Geri: derse alımlar Çarş. Nis. 09, 2008 6:57 pm | |
| Ad:Elizabeth Priscilla Soyad:Black Zay ve Öy hakkında düşünceleriniz:- Aritmasi hakkında düşünceleriniz:Aritmansiyi severim... Yaşınız:11 | |
|
| |
| Konu: Geri: derse alımlar Çarş. Nis. 09, 2008 9:27 pm | |
| | |
|
| |
Serena L. Blair Slytherin 1.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 77 Nerden : İzmir Mücadelede Tarafı : Karanlık Lady... Rp Sevgilisi : Karanlık Lordu Aranıyor!! Kayıt tarihi : 19/03/08
| Konu: Geri: derse alımlar Cuma Nis. 11, 2008 10:46 pm | |
| Ad:Serena Lydia Soyad:Blair Zay ve Öy hakkında düşünceleriniz:ZAY lerden nefret eder geleceğin Ölüm Yiyenidir Aritmasi hakkında düşünceleriniz:Sayılarla uğraşmak hoşuma gider Yaşınız:11 | |
|
| |
| Konu: Geri: derse alımlar C.tesi Nis. 12, 2008 8:58 pm | |
| Pekela alındın.Tatlım lütfen üzerine çok alınma (az alın) Dersimde karşı tarafa kötü kelimeler kullanılsın istemiyorum.Tabiki arada ağzınızdan kaçırabilirsiniz ama bunu bir kabul ederim iki ederim üçüncüde binanızdan iyi bir puan düşüşü yaparım. | |
|
| |
Jasmine Jadira Hudgens Gryffindor Bina Başkanı
| Konu: Geri: derse alımlar C.tesi Nis. 12, 2008 9:11 pm | |
| Ad: Jasmine Jadira Soyad: Hudgens Zay ve Öy hakkında düşünceleriniz: Jas'a göre boşuna birilerini öldürmek mantıklı değil.Çünkü o kan ayrımcılığını gereksiz olarak nitelendirir. Aritmasi hakkında düşünceleriniz: İlk başka karmaşık gelebilecek ama anlaşıldıkça zevkli olacak gibi gözüküyor. Yaşınız:11 | |
|
| |
| Konu: Geri: derse alımlar C.tesi Nis. 12, 2008 9:22 pm | |
| Zay ve Öy hakkında düşüncelerine biraz katılıyorum canım.Alındın. | |
|
| |
Samara Yoko Chan Miller Slytherin 1.sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Nerden : Cehennemin Dibinden xD Mücadelede Tarafı : |l Death Eaters l| Rp Sevgilisi : Y.o.K Kayıt tarihi : 10/04/08
| Konu: Geri: derse alımlar Çarş. Nis. 16, 2008 7:15 pm | |
| Ad:Samara Yoko Soyad:Heraschais Zay ve Öy hakkında düşünceleriniz:Öy olmak bana göre ayrıcalıktır ama safkanlığın pek bir şey değiştireceğine inanmıyorum.Yalnız şunu belirtmeliyim ki iyilerin benim saltanım altında yeri yoktur. Aritmasi hakkında düşünceleriniz:Tek kelimeyle mantık ve hesaplama dersi,bu yüzden seviyorum. Yaşınız:Rp'de 11 | |
|
| |
| Konu: Geri: derse alımlar Perş. Nis. 17, 2008 10:53 pm | |
| | |
|
| |
Eragon Johnson Ravenclaw 1. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 31 Nerden : Evimden Mücadelede Tarafı : Ooo piti piti... Rp Sevgilisi : Yok- Olmasa da olur-Olsa da olur-Olsa nolur?- Olmasa nolur?-Olsa kim olur? Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: derse alımlar Salı Mayıs 06, 2008 5:57 pm | |
| Ad: Eragon Soyad: Johnson Zay ve Öy hakkında düşünceleriniz: - Aritmasi hakkında düşünceleriniz: - Yaşınız: 11 | |
|
| |
| Konu: Geri: derse alımlar Çarş. Mayıs 07, 2008 4:47 pm | |
| Alındın ama ilk derse giremediğin için kendini tanıtan uzun bir rp yapıp bana yaparsan bu beni mutlu eder. | |
|
| |
Bailee Johnson Gryffindor 1. Sınıf Öğrencisi
| Konu: Geri: derse alımlar Cuma Mayıs 09, 2008 10:27 pm | |
| Ad:Bailee Soyad:Johnson Zay ve Öy hakkında düşünceleriniz:Tercihler nedeniyle insanların öldürülmesine karşıyım. Aritmasi hakkında düşünceleriniz:Eğlenceli bir ders Yaşınız:11
| |
|
| |
| derse alımlar | |
|