Samara,derslikten çıktıktan sonra ablası Gabriella'yı aramaya koyuldu.Tüm koridorları,sınıfları ve odaları dolaşmıştı ama ablasını bulamamıştı.Aklına göl kenarına gitmek geld,belki orada bulabilirdi ablasını.Koşarak kendisini göl kenarına atıverdi,bir boşluğa atarmışcasına.
Gölün kıyısında iki tane yetişkin sohbet ediyorlardı.Uzaktan beri bakındı ve bir çalılığın arkasına saklandı.Ablasının orada duran bayan olabileceğini tahmin etti.Hızla yanlarına giderek yetişkinlerin suratına baktı.Ablası değildi,çok utanmıştı gerçekten.Yanakları kıpkırmızı olmuştu,birini tanıyordu galiba.Tatlı suratlı,en sağda duran güzel bayanın yanına yaklaşıp
"Elwina,tabii yha Elwina abla..."dedi.Ablasının arkadaşıydı Elwina.Onu bir kaç kez görmüştü ama o zamanlar çok küçüktü.Hafifçe öksürüp saygı pozisyonunu alır gibi yaptı.Sonra gülümsemesini kısarak
"Efendim,ben Samara Yoko Miller.Gabriella'nın kardeşi Samara.Sizi bir anda karşımda görünce heyecanlandım,ben burada kimseyi tanımıyorum da"dedi.Yanında bulunan diğer profesörlerede başını kımıldatıp saygılıca bir selam verdikten sonra göle baktı,şırıl şırıldı.Hogwarts'ın ilk günlerinde ablasının bir arkadaşını görmek ne de güzeldi.