| Masa 1 /Güzel Bir Gün/ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Daffodil Eléa S. Gredgor Hogwarts Müdiresi/Gryffindor Bina Sorumlusu/KSKS Profesörü
Mesaj Sayısı : 260 Nerden : İzmir Mücadelede Tarafı : -Savaş Hakemi-Tarafsız- Rp Sevgilisi : Yok... Kayıt tarihi : 06/03/08
| Konu: Masa 1 /Güzel Bir Gün/ Cuma Mart 21, 2008 11:03 pm | |
| Daff Madam Puddifot'un çay dükkanına gelmişti. Derslerini verdikten sonra burada olmak iyi gelecek gibiydi.Hemen hızlı adımlarla içeri girdi ve cam kenarında boş bulduu şirin bir masaya oturdu.Etrafına bakındıktan sonra görevliye gülümseyerek; ''Ben bir Papatya Çayı alabilir miyim?'' dedi ve bakınmaya başladı. İçinden; ''Umarım birileri gelir,tek başına oturmak pek hoş değil'' diye mırıldandı hafiften kıkrdayarak. Ve birilerinin gelmesini beklemeye başladı. | |
|
| |
Tom Coary Sihir Tarihi Prof.-Hufflepuff Bina Sorumlusu-Cadı Gündemi Editörü
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 30 Nerden : İzmirden Mücadelede Tarafı : Yoldaşlık Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: Masa 1 /Güzel Bir Gün/ Cuma Mart 21, 2008 11:07 pm | |
| Tom çay dükkanının kapısnı araladı. Kapyı açtı içeri girdi. İçeride biri vardı. nun turduğu msay doğru ilerledi ve
-Merhaba adım Tom Coary. Okul müdüresini arıyorum. Burda olduğunu söylediler de. dedi | |
|
| |
Daffodil Eléa S. Gredgor Hogwarts Müdiresi/Gryffindor Bina Sorumlusu/KSKS Profesörü
Mesaj Sayısı : 260 Nerden : İzmir Mücadelede Tarafı : -Savaş Hakemi-Tarafsız- Rp Sevgilisi : Yok... Kayıt tarihi : 06/03/08
| Konu: Geri: Masa 1 /Güzel Bir Gün/ Cuma Mart 21, 2008 11:25 pm | |
| Daff etrafıan bakınırken papatya çayı gelmişti.Görevliye; ''Teşekkürler..'' dedi.İçeriye birisi girmişti.Daha önce görmemişrti Daff gelen kişiyi.Birini arar gibi bir hali vardı.Görevli Daff'ı anımsıyordu Okul Müdiresi olduğundan.Görevli Daff'ın yanına geldi ve Daff'a; ''Tom Coary diye biri sizi arıyormuş..Şurada..'' dedi ve Daff adı Tom olan kişiye; ''Merhaba,beni arıyormuşsunuz Hogwarts Müdiresi'yim.Adım Daffodil ..'' dedi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 30 Nerden : İzmirden Mücadelede Tarafı : Yoldaşlık Kayıt tarihi : 18/03/08
| Konu: Geri: Masa 1 /Güzel Bir Gün/ Cuma Mart 21, 2008 11:29 pm | |
| -Evet sizi arıyordum. Ben yeni sihir tarihi öğretmeni Tom Coary. Buraya gelmeden önce Londra da buraya gelince sizi bulup kendimi tanıtmamı söylemişlerdi de. Oturabilir miyim? | |
|
| |
Vanessa Anne Hudgens Müdire Yardımcısı-Biçim Değiştirme Profesörü
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 31 Nerden : Zanessa olmadıktan sonra ne farkeder ki Mücadelede Tarafı : Zay Rp Sevgilisi : gelen bir teklif yok!!! Kayıt tarihi : 19/03/08
| Konu: Geri: Masa 1 /Güzel Bir Gün/ Cuma Mart 21, 2008 11:36 pm | |
| Vanessa içeri girdi.Burası kardeşinin dükkanıydı.Ona ''Selam Miley'cim bana bir bitki çayı verir misin'' dedi.Ve prof. arkadaşlarının yanına gitti.''Merhaba neler yapıyorsunuz''dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 1 /Güzel Bir Gün/ Cuma Mart 21, 2008 11:39 pm | |
| -Evet sizi arıyordum. Ben yeni sihir tarihi öğretmeni Tom Coary. Buraya gelmeden önce Londra da buraya gelince sizi bulup kendimi tanıtmamı söylemişlerdi de. Oturabilir miyim?
Daff Tom Coary'ye;
''Tabii ki oturabilirsiniz,bu arada yeni görevinizde başarılar..''
dedi ve yanlarına gelen kıza baktı.Gülümseyerek;
''Merhaba...Adım Daffodil..Ya sen ?..''
dedi..
En son Daffodil April S.Delacour tarafından Cuma Mart 21, 2008 11:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 1 /Güzel Bir Gün/ Cuma Mart 21, 2008 11:42 pm | |
| Tom oturmuştu sandalyeye. Beyaz çay istemişti. O sırada biri girdi dükkana. Masalarına doğru yaklaştı.
-Merhaba neler yapıyorsunuz dedi
Tom kızı tanımyordu daha yeni gelmişti buraya. "Merhaba" diye cevap verdi. "Adım Tom Coary. Sihir tarihi profesörüyüm. Oturmaz mısınız?" diye sordu.Beyaz çayı gelmişti. Onu yudumladı masaya koydu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 1 /Güzel Bir Gün/ Cuma Mart 21, 2008 11:44 pm | |
| "Annem ve babam uzun zaman önce öldü" dedi Tom " Ama Londra da yaşıyorlardı." Daff e | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 1 /Güzel Bir Gün/ Cuma Mart 21, 2008 11:51 pm | |
| Çaynı bitirdi Tom. Sonra Daff'a dönerek. "padon bir işim vardı gitmem lazım. Özür dilerim." dedi. Beyaz ayn parasını ödedi ve oradan ayrıldı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 68 Yaş : 31 Nerden : Zanessa olmadıktan sonra ne farkeder ki Mücadelede Tarafı : Zay Rp Sevgilisi : gelen bir teklif yok!!! Kayıt tarihi : 19/03/08
| Konu: Geri: Masa 1 /Güzel Bir Gün/ Cuma Mart 21, 2008 11:58 pm | |
| ''Benim adımda Vanessa.Biçim Değiştirme Profösörüyüm.'' dedi Vanessa Tom'un arkasından. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 1 /Güzel Bir Gün/ C.tesi Mart 22, 2008 12:05 am | |
| Daff Vanessa'ya; ''Bende Daffodil,KSKS Profesörüyüm ve Hogwarts Müdiresiyim..Şey seni biliyorum sanki,Müdire Yardımcısı mıydın sen Hogwarts'ta?Duyduğumu hatırlıyorumda..'' dedi ve papatya çayından bir yudum aldı.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Masa 1 /Güzel Bir Gün/ Paz Mart 23, 2008 1:19 am | |
| Vanessa ''Evet ben müdüre yardımcısıyım'' dedi.Ve bitki çayını yudumlayarak Miley'e ''Bitki çayın süper'' dedi. | |
|
| |
Miley C. Hudgens Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 31 Nerden : Amerika Mücadelede Tarafı : yok Rp Sevgilisi : ArANIyOr Kayıt tarihi : 20/03/08
| Konu: Geri: Masa 1 /Güzel Bir Gün/ Paz Mart 23, 2008 2:13 pm | |
| Miley dükkanında böyle hoş kişiler olduğunu görünce çok mutlu olmuştu ve onların istediklerini hemen hazırlayıp ikram etti.. | |
|
| |
Miley C. Hudgens Astronomi Profesörü
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 31 Nerden : Amerika Mücadelede Tarafı : yok Rp Sevgilisi : ArANIyOr Kayıt tarihi : 20/03/08
| Konu: Geri: Masa 1 /Güzel Bir Gün/ Paz Mart 23, 2008 2:14 pm | |
| Sonrada ablasının yanına tekrar oturdu ve ona ; -Afiyet olsun dedi. | |
|
| |
| Masa 1 /Güzel Bir Gün/ | |
|